MDH:s samverkan får högsta betyg från Vinnova

Idag kom beskedet från Vinnova att de tilldelar MDH det högsta omdömet – utmärkt – i den testpilot som genomförts under våren i framtagandet av en ny modell för samverkan.

I testpiloten har Vinnova tittat på MDH:s aktiviteter och resultat inom samverkan. I bedömningen har de även varit i kontakt med högskolans externa samverkansparter för att få en bild över hur vår samverkan egentligen fungerar.

I bedömningen skriver Vinnova bland annat att samverkan genomsyrar vår verksamhet och stärker vårt fokus på kompetensförsörjning och kompetensutveckling. De lyfter också att vår samverkan kommer både utbildning och forskning till nytta, men också att resultaten av vår samverkan skapar värde för våra samverkansparter och övriga delar av samhället.

Jag kan bara hålla med Vinnova. ; ) MDH har en tydlig och skarp profilering mot just värde och nytta för alla delar och för alla inblandade. Dagens besked är ytterligare ett bevis på att MDH verkligen är den samverkande högskolan!

/ Paul Pettersson

Annonser

One thought on “MDH:s samverkan får högsta betyg från Vinnova”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s