Ta chansen och nominera din kandidat till hedersdoktor vid MDH

En hedersdoktor är en person som MDH antingen redan har en nära kontakt med eller gärna vill knyta kontakt med. Våra hedersdoktorer bidrar med nya perspektiv till våra studenter, forskare och lärare och en bred och djup kunskap inom sitt område.

Traditionen med hedersdoktorer, som har funnits vid MDH sedan 2002, handlar också om att fortsätta stärka vårt varumärke och öka kunskapen och kännedomen om högskolan som en stark forskningsaktör och en viktig utbildare av för samhället viktiga yrken.

Vår lista över hedersdoktorer börjar bli riktigt lång med elva kvinnor och elva män. Nu är det dags att lägga till fler namn. Det är medarbetarna vid högskolan som nominerar kandidater och fakultetsnämnden som fattar beslut. Vid Akademisk högtid den 28 april 2017 promoveras sedan vår nya hedersdoktor.

Den här gången är datumet den 10 juni viktigt att komma ihåg  – det är sista dagen att skicka in förslag. Så alla medarbetare: var med och påverka vem MDH utser som årets hedersdoktor! Ni hittar information om hur ni går tillväga för att nominera på vår internportal.

Björn Stigson och Bo Kjellen vid hedersdoktorernas dag 2012Björn Stigson och Bo Kjellén vid Hedersdoktorernas dag 2012.

/ Paul Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s