En vecka med bra möten – med sikte på framtiden

Som rektor håller man i akademidialoger varje år där man diskuterar den pågående verksamheten vid MDH, samt vad som är på gång under det kommande året och kommande planeringsperiod. Senare i år följer ytterligare akademidialoger i en process som så småningom leder fram till verksamhetsuppdrag och budget för hela MDH:s verksamhet för 2017.

I måndags hade vi en gemensam akademidialog tillsammans med akademichefer och andra representanter från akademierna, dekaner, förvaltningschef, personalchef, kommunikationschef, bibliotekschef, chef för högskolans utbildnings- och forskningssektion och studentkårens ordförande.

Akademicheferna berättade för gruppen om hur verksamheten fortlöper under 2016 samt hur de ser på det kommande året och vad som är på gång inom respektive akademi. Tillsammans förde vi även diskussioner med siktet inställt på en lite längre tidsperiod, nämligen 2017 till 2022 – vilket är MDH:s kommande strategiperiod.

Hela torsdagens eftermiddag var ägnad åt chefsdialog. Sådana typer av möten sker några gånger per termin och då träffas alla chefer vid högskolan, både inom akademier, förvaltning och bibliotek. På agendan denna gång stod bland annat det så viktiga projektet med att skapa ett nytt campus Eskilstuna, och MDH:s nya forsknings- och utbildningsstrategi.

Det känns mycket bra att tillsammans prata om det kommande året och gemensamt landa i viktiga frågor som rör hela MDH.

chefsdialog för webbChefsdialog med bra diskussioner

/ Paul Pettersson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s